Menu

Kirkkopäivät ja Kulmakivi-konsertti

Kirkkopaivat 4

Ortodoksisen kirkon Kirkkopäivät järjestetään joka viides vuosi, seuraavat kirkkopäivät ovat Lappeenrannassa 28.-30.8.2015.
Teemana Lappeenrannan kirkkopäivillä on "Ihmisten kirkko". Lisätietoja päivitetään vähitellen kirkkopäivien omille nettisivuille: http://www.ortodoksisetkirkkopaivat.fi/Kulmakivilogo konsertti2015 netti

Kirkkopäivien keskeinen tapahtumapaikka on vanhan linnoituksen kaunis alue. Kirkkopäivillä jumalanpalvelukset ja monet tapahtumakanavat ovat kaikille yhteisiä, mutta tarjonnassa on myös erityisesti nuorille suunnattuja juttuja, mm. lauantai-illan Kulmakivi-konsertti. Myös koulumajoituspaikkoja varataan erityisesti nuorille.

Itsenäisen osallistumisen ikäraja on Kulmakivi-festareilta tuttuun tapaan 12 vuotta, eli kaikki kuutosluokkaiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita mukaan! Vanhempien tai muiden aikuisten seurassa ovat nuoremmatkin tervetulleita mukaan!

HUOMIO: kaikki ilmoittautumiset ensisijaisesti oman kotiseurakunnan kautta. Jos oma seurakuntasi ei jostain syystä ole mukana Kirkkopäivillä, voit ottaa yhteyttä myös suoraan liittoon ja kysyä lisätietoja: onl[at]ort.fi

Tiedotamme valmistelujen etenemisestä aina aika ajoin, joten seuraa ilmoitteluamme!

The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Buy Levitra, but also as part of its analogs.

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry - Kirkkokatu 18A+B17, 80100 Joensuu, puh. 0206 100 370, sähköposti onl (at) ort.fi