Menu

Kirkkopäivät ja Kulmakivi-konsertti

Kirkkopaivat 4

Ortodoksisen kirkon Kirkkopäivät järjestetään joka viides vuosi, seuraavat kirkkopäivät ovat Lappeenrannassa 28.-30.8.2015.
Teemana Lappeenrannan kirkkopäivillä on "Ihmisten kirkko". Lisätietoja päivitetään vähitellen kirkkopäivien omille nettisivuille: http://www.ortodoksisetkirkkopaivat.fi/Kulmakivilogo konsertti2015 netti

Kirkkopäivien keskeinen tapahtumapaikka on vanhan linnoituksen kaunis alue. Kirkkopäivillä jumalanpalvelukset ja monet tapahtumakanavat ovat kaikille yhteisiä, mutta tarjonnassa on myös erityisesti nuorille suunnattuja juttuja, mm. lauantai-illan Kulmakivi-konsertti. Myös koulumajoituspaikkoja varataan erityisesti nuorille.

Itsenäisen osallistumisen ikäraja on Kulmakivi-festareilta tuttuun tapaan 12 vuotta, eli kaikki kuutosluokkaiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita mukaan! Vanhempien tai muiden aikuisten seurassa ovat nuoremmatkin tervetulleita mukaan!

HUOMIO: kaikki ilmoittautumiset ensisijaisesti oman kotiseurakunnan kautta. Jos oma seurakuntasi ei jostain syystä ole mukana Kirkkopäivillä, voit ottaa yhteyttä myös suoraan liittoon ja kysyä lisätietoja: onl[at]ort.fi

Tiedotamme valmistelujen etenemisestä aina aika ajoin, joten seuraa ilmoitteluamme!

Ortodoksisten nuorten liitto ONL ry - Kirkkokatu 18A+B17, 80100 Joensuu, puh. 0206 100 370, sähköposti onl (at) ort.fi